Eixida a l’Hemisfèric

El dia 17 d’octubre varem fer una eixida a l’Hemisfèric. Al arribar a la Ciutat de les Arts i les Ciències esmorçàrem. Després, jugarem al «Director d’orquestra». És un joc amb el que gaudim molt.

A continuació, entrarem dins l’Hemisfèric. Va ser molt divertit perquè molts no havíem entrat encara mai. Per això, ens va cridar l’atenció que, de sobte, estàvem dins d’una esfera molt gran que hi havia a terra.

Al entrar, ens donaren uns auriculars molt grans per poder escoltar en diferents llengües la projecció que veuríem: «Amazon Adventure».

La pel·lícula contava la història de l’explorador Henry Bates, un home que va anar a l’Amazonas per estudiar noves espècies d’animals. A tots ens va agradar molt perquè les imatges i el so del lloc eren molt realistes i pareixia que de veres ens trobàvem a l’Amazones.